Communicatie

Wat is communiceren met dieren?

Telepathie en paranormale vermogens.

Communiceren met dieren is intuïtief, mentaal en emotioneel informatie met dieren uitwisselen.
Intuïtie is hetzelfde als spirituele vermogens, buitenzintuiglijke waarnemingen. Je ervaart buitenzintuiglijke waarnemingen als je een ingeving of voorgevoel over iets krijgt, zoals een eerste indruk van iemand die je net ontmoet hebt. Meestal negeren wij deze informatie, we zijn ons er vaag van bewust, maar besteden er verder geen aandacht aan.


Hieronder worden wat voorbeelden van intuïtie of paranormale fenomenen gegeven:

  Weten wie er aan de telefoon is voor je hem oppakt.

  Aan iemand denken en dan van hem/haar een brief of telefoontje krijgen.

  Weten wanneer iemand liegt.

  Weten dat er iets gaat gebeuren voor het plaats vindt.


Als dieren communicators met dieren praten, gebruiken ze verschillende paranormale vermogens. Ze kunnen het dier horen praten in hun hoofd, dit wordt helder horen genoemd.
Ze kunnen ook informatie ontvangen dat direct van het dier komt in de vorm van plaatjes in het “derde oog”. Dit wordt helderziend genoemd.
Wanneer de fysieke of emotionele gevoelens waargenomen worden noemt men dat helder voelend.
Telepathie betekent letterlijk voelen of horen op afstand.

Intuïtie of paranormale vermogens komen van binnenuit, ons zesde zintuig. Iedereen heeft een aangeboren intuïtief zintuig.

Om onze eigen intuïtieve vermogens te ontwikkelen, kunnen we aandacht gaan besteden aan voorgevoelens en ingevingen. Vraag jezelf af: Wat is mijn voorgevoel bij deze persoon of situatie? Test het resultaat! Kijk of je voorgevoelens kloppen!

Intuïtieve vermogens bij dieren

Dieren communiceren constant telepathisch, met en tussen soorten, en zij zijn zich daarvan altijd bewust. Voor hen is telepathie of intuïtieve vermogens een uitbreiding van hun vijf zintuigen. Zij vertrouwen op hun instinct om hen voor gevaar te waarschuwen, om een mens, dier of situatie in te schatten.
Intuïtie is de verklaring, waarom dieren gebeurtenissen kunnen voorspellen en foutloos de ware motieven van mensen raden.


Grillig gedrag voor een aardbeving.

Honden die grommen naar mensen die niet te vertrouwen zijn.

Dieren die aanvoelen wanneer het baasje een epileptische aanval krijgt.


Een nieuwe manier om met dieren te communiceren.

Het is niet moeilijk om telepathisch met dieren te praten, zij zijn hier meesters in en kunnen alles begrijpen wat wij denken of tegen hen zeggen. We denken dat dieren minder intelligent zijn, dat zij alleen maar denken aan hun welzijn en dat ze geen emoties zoals wij hebben.
Dit zijn allemaal vooroordelen die ons aangeleerd zijn.
Een praktische manier om van deze vooroordelen af te komen, is te besluiten en te geloven dat dieren werkelijkheid net zo intelligent en gevoelig als wij zijn.